Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λεβαδέων-Δείτε τα θέματα

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων ορίστηκε για την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα  18:30, με 5 θέματα στην ημερήσια διάταξη εκ των οποίων το τελευταίο αφορά την εγκατάσταση αιολικού πάρκου στη “Μεγάλη Λούτσα” του Ελικώνα, για το οποίο υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από κατοίκους της περιοχής.

Η εταιρία παρά τις απορριπτικές αποφάσεις του ΣτΕ, επανέρχεται με νέα μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, η οποία θα συζητηθεί στο Δ.Σ.

 Ι. ΘΕΜΑΤΑ  Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

  1. Έκθεση Καταγραφής και Απογραφής περιουσιακών στοιχείων , χρηματικών διαθεσίμων και υποχρεώσεων της Κ.Ε.Δ.Η.Λ. την 31/12/2023

Εισηγητής :   Αντιδήμαρχος     Οικονομικών  Υπηρεσιών    κ . ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  1. Δωρεάν παραχώρηση χώρου για κατασκευή τάφου τιμής ένεκεν για τον θανόντα Ρούσσαρη Αριστείδη του Κων/νου τέως Δημάρχου Λεβαδέων.

Εισηγητής :   Αντιδήμαρχος     Οικονομικών  Υπηρεσιών    κ . ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  1. Έγκριση απολογισμού  εσόδων – εξόδων του κληροδοτήματος ¨Βασιλείου Νικ.  Παναγιωτόπουλου, για το οικονομικό  έτος

Εισηγητής :   Αντιδήμαρχος     Οικονομικών  Υπηρεσιών    κ . ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  1. ΄Εγκριση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων του κληροδοτήματος ΄΄Βασιλείου Νικ. Παναγιωτόπουλου΄΄ , για το οικονομικό έτος 2024.

Εισηγητής :   Αντιδήμαρχος     Οικονομικών  Υπηρεσιών    κ . ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΙI. ΘΕΜΑΤΑ   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ , ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου   με τίτλο : «Κατασκευή και λειτουργία Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ), συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 27MW και συνολικής αποδιδόμενης ισχύος 26,4MW, στη θέση «ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΥΤΣΑ» και των συνοδών του έργων στις Δ.Ε. Κυριακίου, Λεβαδέων και Κορώνειας Δήμου Λεβαδέων Π.Ε. Βοιωτίας, Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της εταιρείας «C.N.I. ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΥΤΣΑ Α.Ε.»

Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Ιωαννίδης  Βασίλειος.

Σχετικά